Vivaldi. La Cigala i la Formiga

Vivaldi. La Cigala i la Formiga

Go to tickets
Vivaldi. La Cigala i la Formiga

Vivaldi. La Cigala i la Formiga

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents en aquesta versió que La Petita Brownie i Cia. fa de la faula La Cigala i la Formiga. La inspiradora composició d’A.Vivaldi “Les Quatre Estacions” serveix de fil conductor i acosta als nens al meravellós món de la música clàssica. Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant, a qui no li agrada gaire treballar! La formiga Miga, la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible. El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents en aquesta versió que La Petita Brownie i Cia. fa de la faula La cigala i la formiga. La inspiradora composició d’A.Vivaldi “Les Quatre Estacions” serveix de fil conductor i acosta als nens al meravellós món de la música clàssica. La companyia neix de la fusió d’una actriu amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

8 Comments See comments

Verified commentAttended on 11/28/2020
Genial!
Al meu fill de tres anys li va encantar! I a nosaltres tb!
Andrea
11/29/2020
Verified commentAttended on 11/28/2020
Molt recomanable.
Vam anar dos adults i 3 nens (3 i 5 anys),els hi va encantar, tots els detalls molt cuidats tant la posada en escena com la musica,divertida,durada perfecte.Repetirem segur amb una altra obra.
Gemma Vilà
11/29/2020
Verified commentAttended on 03/31/2019
Cigarra y Hormiga
Muy creativa la obra
Fernando Figueroa
04/5/2019
Verified commentAttended on 03/30/2019
¡Genial!
Llevamos a nuestro sobrino a ver un espectáculo por primera vez y le encantó. Consiguieron mantener a un culo inquieto pendiente de la obra en todo momento. Además, al finalizar se pudo acercar a las Read more marionetas y hacerse una foto con ellas. Para los adultos, fue un espectáculo ameno y divertido :)
Marina
04/1/2019
Verified commentAttended on 03/30/2019
Un espectáculo genial; muy trabajado y divertido
Somos repetidores: Como siempre las obras de títeres en la puntual no defraudan: son trabajadas, cuidadas, divertidas y educativas. Los actores muy profesionales, los decorados muy chulos y los títere Read more también. Construyen obras mágicas con sus maravillosas voces, son geniales. Iremos a la próxima sobre Sant Jordi !
Elena
03/31/2019
Load more

Share it!

Brought to you by

La Puntual

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more