JUDIT NEDDERMANN al Cicle de Concerts de "La Fresca del Convent" - PONTÒS-

JUDIT NEDDERMANN al Cicle de Concerts de "La Fresca del Convent" - PONTÒS-

Go to tickets
JUDIT NEDDERMANN al Cicle de Concerts de "La Fresca del Convent" - PONTÒS-

JUDIT NEDDERMANN al Cicle de Concerts de "La Fresca del Convent" - PONTÒS-

EL CONVENT DE PONTÓS. Plaça dels Germans Maristes 17773. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Barcelona, 1991.

Cantant i compositora, compta amb tres discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. 

Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet "Este segundoamb Alejandro Sanz, una cançó inclosa a l'últim disc del reconegut artista. Durant deu anys ha cantat al projecte The Gramophone Allstars, liderat per Genís Bou, amb el que ha gravat cinc discs. També una llarga i estreta col·laboració amb la pianista Clara Peya, el projecte conjunt amb el Quartet Brossa (amb qui va editar i interpretar en diversos escenaris una atrevida versió en català del Winterreise de Franz Schubert arranjada per quartet de corda), la seva participació a Coetus (Orquestra de percussió ibèrica), i els projectes "propòsit de Muntaner" i "Cançons de la veritat oculta" (Bankrobber 2012). 

Ha compartit escenari amb artistes com Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Macaco, OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), GiOrquestra, Txarango, Manu Guix, Gossos, Blaumut, Guillem Roma, Ferran Savall, The Sey Sisters, Mazoni, Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Rufaca Folk Jazz Orchestra i Zalon Thompson entre d'altres. Ha participat en tres produccions teatrals, "Love for Shakespeare" dirigida per Lluís Pasqual (2014), "Llum de paraula" (2015) i "Tot és fum" (2014), amdbues de la companyia Les Impuxibles. 

Nascuda en una família de músics, més tard va entrar al Taller de Músics per obtenir el Grau Superior de Jazz a l'ESEM Taller de Músics. Va estudiar durant vuit anys amb Anna Català i un any més amb Rosa Mateu.


El cicle de concerts La Fresca Del Convent ofereix vesprades de música en directe a càrrec de músics de gran renom i virtut de casa nostra. Durant els mesos de juliol, agost, setembre i octubre els jardins de Mutte Cultural es convertiran en un espai per a gaudir del millor dels ambients d’aquest estiu. 

Tots els beneficis van destinats a la subvenció del mateix projecte.


+ info: mutteculturalreserves@gmail.com

            - Obertura de portes a les 19:00h i tancament de l'espai a mitja nit.

            - Servei de gastrobar 

            - Catering de Food Truck segons el dia.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/25/2020
muy bien
muy bien
Edulis
10/8/2020
Verified commentAttended on 09/25/2020
Genial
Llàstima del vent
Montse
09/26/2020

Share it!

Brought to you by

Mutte Cultural

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more